3D mezoniti

Šta su 3D mezoniti?

Gipke resorptivne niti koje se aplikuju uz pomoć elastičnih tankih iglica. Debljina niti je samo 0,1 mm, igle su gipke i ne ostavljaju hematome, već samo tačkice od uboda koje traju nekoliko sati nakon intervencije.

Efekat

Mezonitima se postiže neoperativni lifting lica, popunjavaju bore između obrva, na čelu, oko očiju, usana, na vratu, dekolteu. Njima se zateže opuštena koža na nadlakticama, stomaku i bedrima. A sedam dana nakon uvođenja niti mogu se primeniti tretmani sa hijaluronskim filerima, laserima, dermarolerima. Najnoviji tretman 3D mezonitima će vas za 30 minuta podmladiti pet do šest godina. 3D mezoniti su potpuno bezbedan tretman.

Izvođenje tretmana

Lice ili tretirana regija se dezinfikuju, pa se aplikuje anestetik u vidu kreme koji stoji 15 minuta. Nakon toga ubacuju se niti, broj zavisi od rezultata koji želimo da postignemo, za regiju oko očiju minimum je deset, a za celo lice optimalno oko 60-70 niti. Nakon tretmana pacijent može da nastavi svakodnevne aktivnosti. Nekoliko dana kasnije osetiće se zatezanje kože, kontrola je posle tri do četiri nedelje. Pun efekat 3D mezonita vidljiv je posle 40 do 60 dana.